Kirpun vieraskirja

Kirppu-ristikoiden ratkojien oma foorumi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue vieraskirjaa

 1. Tuulikki kirjoitti 21. 1. 2018 kello 19.39:

  Hei! Omaishoitajahomma alkaa todella käydä työstä, vie suurimman osan vuorokaudesta. Henry lopetti säveltämisen kaupalliseen tarkoitukseen 80-luvun alussa. 90-luvulla teimme muutamaan television tietokilpailuohjelmaan kysymykset. Tämän jälkeen alkoi ristikkolehtien aika, joka viime keväänä loppui. Nyt elellään päivä kerrallaan.

 2. Kirsti kirjoitti 19. 1. 2018 kello 15.42:

  Kiitos Tuulikille viestistä. Olen vuosien varrella tutustunut Henryn musiikkiin. Säveltäjänä, sanoittajana ja artistina on ollut ihan omaa luokkaansa.Harmi,ettei enempää kunniaa ole saanut Suomen iskelmämaailmassa, vaikka olisi sen ansainnut. Pärjäile taas

 3. Aili Tuimala kirjoitti 11. 1. 2018 kello 1.01:

  Olen pahoillani tilanteestanne sekä perheenne puolesta,että mielenkiintoimpien ristikkolehtien ratkojana.
  Toivotan parempia aikoja ja tulevaisuuteen toivoa. Tiedän itsekin,miten suru ja huoli koettelee.
  Voi kun joku jatkaisi miehesi työtä.
  Kiitos monista ns. yhteisistä vuosista. Terveiset Etelä-Suomesta.

 4. irja kirjoitti 9. 1. 2018 kello 21.05:

  Kiitos Tuulikki kun sanoit minuakin tytöksi, kyllä lämmitti mieltä, mehän ollaan tust saman ikäisiä. Voimia teille kaikilla ja jaksamista.

 5. Tuulikki kirjoitti 9. 1. 2018 kello 18.40:

  Hei Kirsti, olet tosi nuorena jäänyt leskeksi eikä varmasti ikävä hellitä, rakkaus on niin suuri asia. Äitini oli pari vuotta sinua nuorempi isäni kuoltua. Vai että penkkariajelulle? Henry ja minä pääsimme ylioppilaiksi 1966, olimme jo silloin seurustelleet kaksi vuotta eli samalta luokalta. Sen jälkeen olemme olleet yhdessä 24/7 kirjaimellisesti, yritystemme yhteydessä. Meillä oli levy-yhtiö, Henry tunnetaan sävellys/sanoituksesta Tietää saat viimeinkin, josta Matti Eskon ura alkoi .1976 Henry tuli toiseksi Syksyn sävelessä Salomonin esittämällä Unisadulla, oli saanut sävellyksen aikaiseksi, tuli ja herätti ”kerro satusanoja”, sieltähän ne kaluunat ja prinsessat löytyivät. Näitä vuosia on ollut ja olisihan se mukavaa päästä ajassa taaksepäin. Pojan viimeinen sädehoitoannos oli tänään, uudet kuvaukset syövän nujerruksesta tulevat vasta parin kuukauden päästä, jonka jälkeen tiedetään missä mennään.

 6. Kirsti kirjoitti 9. 1. 2018 kello 17.28:

  Hei Tuulikki, ihmettelen kovasti, kun jotkut Kirpuista kiinnostuneet eivät tähän mennessä ole lukeneet vieraskirjaa, eivätkä näin ollen ole selvillä perheenne ikävästä tilanteesta Henryn ja poikasi suhteen.

  Olet todella kiitettävästi jaksanut kertoa asiasta kaikille,jotka ovat sinua lähestyneet viesteillään, vaikka voimiasi tarvitaan nyt ihan muuhun. Onneksi näitä rahanpalautuksia vaativia ei toistaiseksi enää ole ilmennyt.

  Mitä tulee mainitsemaasi ”tytöiksi” kutsumiseen, niin olen 68-vuotiaana eläkeläisleskenä ihan onnellinen asiasta, kun joku voi vielä tytöksi kutsua. Uskon, että moni muu meistä ahkerista ratkojista on samaa mieltä. Toivottavasti muutkin ikäluokkani edustajat esittävät kommenttinsa asiasta.

  Enpä muuta voi tälläkään kertaa kuin toivottaa sinulle jaksamista ja voimia kaikkien vaikeuksien keskellä. Olet todella ihana ihminen.

  Vielä sellainen ”piristysruiske” , että 50 v. tulee kuluneeksi ylioppilaaksi pääsystä ja helmikuussa on meille tarjolla penkkariajelu ja toukokuussa koko päivän juhlatilaisuus.
  Penkkariajeluun tuskin osallistun kipeän selkäni takia, mutta kevään juhlaan saatan osallistua. Aina 5:n vuoden välein olemme viettäneet luokkakokouksia.

  Tietenkään kaikilla ei ole aikaa perehtyä asioihin samoin kuin minä, 68-vuotias eläkeläisleski, jolle Kirput ovat olleet ”henki ja elämä”.

  Aviomieheni kuolemasta on kulunut jo 10 vuotta, mutta vieläkään ei ole ikävä hellittänyt, sen takiakin ymmärrän tuskasi hyvin

  Kaikkea hyvää toivottaen Kirsti

 7. Tuulikki kirjoitti 9. 1. 2018 kello 14.18:

  Kirppu-lehdet eivät ole ilmestyneet viime kevään jälkeen. Päätoimittaja Henry on vakavasti sairas enkä minä yksin pysty lehtiä tekemään. Olen ennenkin asiaa pahoitellut ja teen sen taas.

 8. Kiti Heiskanen kirjoitti 9. 1. 2018 kello 13.35:

  Eipä ilmestynyt maanantaina
  Lasten kirppu meille höh=(
  Missäköhän vikaa kun lehteä ei ilmesty?

 9. Marja Kuisma kirjoitti 9. 1. 2018 kello 9.34:

  Hei! Minä tajusin nyt vasta, ettei kirppuristikkoa ole tullut. Kannattaisiko teidän laittaa etusivulle ilmoitus, että lehteä ei tehdä vähään aikaan.
  Minäkin aloin lueskelemaan vieraskirjaa ja vasta sieltä löysin tiedon. Toivotan kaikkea hyvää ja jaksamisia.

  Marja

 10. Tuulikki kirjoitti 8. 1. 2018 kello 20.20:

  Kiitos Irja, jaksellaahan me niin ja näin. Olette kuitenkin eläneet myötätunteella kanssani tätä vaikeutta, jossa nyt olen. Kiitokset teille ”tytöt”, jos nyt nykypäivänä niin saa sanoa.

Kirjoita vieraskirjaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirppu