Kirpun vieraskirja

Kirppu-ristikoiden ratkojien oma foorumi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue vieraskirjaa

 1. irja kirjoitti 3. 1. 2018 kello 20.37:

  Hyvää Uutta Vuotta ja voimia Tuulikin perheelle en kysele miten jaksatte, joskus voi olla raskasta kertoa omaisten sairaudesta ja kokemuksesta tiedän, että monesti on olla helpompaa puhumatta mitään. JAKSELLAAN JA TOIVOTAAN VOIMIA KAIKILLE RISTIKOJEN RATKOJILLE:

 2. Tuulikki kirjoitti 28. 12. 2017 kello 21.09:

  Kiitos Kirsti-ystävä. Uutta vuotta toivottelen teille kaikille, Kolho on edelleen kauniissa lumipeitteessä. Helsingissä asuva nuorempi poikamme kävi eilen trendikkäästi suppilovahveroja keräämässä. Ensi vuoteen!

 3. Kirsti kirjoitti 28. 12. 2017 kello 20.42:

  Loppusana piti tietysti olla Kirsti, anteeksi siitä.

 4. Kirsti kirjoitti 28. 12. 2017 kello 20.37:

  Hei Tuulikki !

  Mites teillä tilanne nyt Kolhossa sujuu ? Onko yhtään parempaa toivoa Henryn ja poikasi suhteen ? Usein teitä kaikkia ajattelen. Kuten itse sanoit, niin tuntuu siltä, että olemme ystäviä, vaikka emme olekaan koskaan tavanneet.

  Toivottavasti itse pysyt terveenä ja jaksat kestää kaikki sinua kohdanneet koettelemukset. Kaikesta huolimatta toivotan sinulle ja perheellesi hyvää uutta vuotta, kuten kaikille muillekin kirppuystäville.

  Kirsti

  Hyvää Uutta Vuotta toivottaen
  Lirstio

 5. Anita Kaketti kirjoitti 21. 12. 2017 kello 6.45:

  Kiitti vastauksesta ! Tulin jotenkin hyvälle mielelle ku muistit meidän perheen !
  Olen kattonut kaupasta toisia ristikko lehtiä , mutta saman oloiosta ristikko lehteä kuin lasten kirppu lehti oli ei vaan ole tullut vastaan , ne ovat ,eidän perheelle liian aikuismaisia. joista emme tykkää yhtään.
  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivon vielä koko poppoolle ja voimia jatkossa arki aherukseen !

 6. Tuulikki kirjoitti 20. 12. 2017 kello 22.25:

  Hei Saara ja Anita, Henry on ollut kaikkien Kirppu-lehtien ideoija ja sielu. Jostain hän sai idean Lasten Kirppuun, jota ensin itsekin oudoksuin, mutta niin me kuitenkin aloitimme. Nautimme molemmat lehden tekemisestä. Kyllä Kaketin tytöt ovat olleet aktiivisimpia mielipdekirjoittajia läpi lehden historian, mukavia muistoja. Otetaan nyt joulu vastaan ja toivotetaan sitä kaikille.

 7. Saara S kirjoitti 20. 12. 2017 kello 2.56:

  Hei. Arvelin kesällä että olen jättänyt tilaukseni maksamatta, kun ei tullut lehteä ja nyt on jännätty ehtiikö talvinumero ennen Joulua, mutta onneksi tulin nyt tänne vieraskirjaan katselemaan ja löysin ikävät uutiset. Niin vertaansa vailla kuin Kirppu onkin ollut, on elämässä suurempiakin asioita ja ymmärrän hyvin että lehtiä ei ole tullut eikä tule. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja Kirpun veroista ei ehkä koskaan saada tilalle. Punainen pelikaani on kyllä aika hyvä sekin ylivaikeine ristikoineen. Kaikkea hyvää tähän Jouluun teille ja muille ratkojille. Voikaa hyvin ja arvostakaa jokaista hetkeä.
  ps. Tilausrahoja emme ole vailla takaisin, Kirppujen parissa vuosien myötä kokemamme riemun ja tuskankin hetket ovat jokaisen sentin arvoisia. Kirppu ei todellakaan unohdu ikinä. Kiitos kaikille tekijöille!

 8. Anita Kaketti kirjoitti 18. 12. 2017 kello 6.56:

  Hei ! Ihmettelin jo miksi ei lasten ristikko lehti tule postiklaatikkoon hyvissä ajoin niin kuin enen tuli ? ja nyt ku vahingossa linkitin tän ,no niin syy selvisi. Meidän perheeseen kyseinen lehti on tullut jo yli 20 vuotta, aluksi lkehti tuli vanhimmalle tyttärelle ja kun hän tuli vanhemmaksi siirsin lehden nuoremman nimelle ja siitä asti se on tullut meille, On tosi harmi ku lehti ei ilmesty ennää , olen tosi pettynyt , sillä lehti oli arjen ilo ja pelastus !

  Toivon , että Henry tervehtyy ja voi jatkaa ristikoitten tekemistä ja paranemista pojalle ! Olette mielessäni ja sydämessäni !
  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta !

 9. Tuulikki kirjoitti 17. 12. 2017 kello 23.45:

  Näillä ymmärtäväisillä ja ihanilla teksteillä mennään taas eteenpäin. Kiitos Marja-Leena, Kirsti ja Irja. Emme ole koskaan tavanneet, mutta kirjoituksenne ovat kuin olisimme parhaita ystäviä keskenämme, ehkäpä olemmekin. Kolhossa on tällä hetkellä ihanan kaunista, lunta reippaasti ja pakkasta juuri sopivasti . Kyllä se joulu kuitenkin tulee ja antaa hetkeksi mieleen sitä lapsuuden iloa ja huolettomuutta näin seitsemänkymppisellekin.

 10. Kirsti, hei olen samaa mieltä millä lohduttaisin Tuulikkia, jos osaisin niin kertoisin. en voi toivoa muuta kuin jaksamista ja Tuulikille että poikasi edes selviytyisi sinun turvaksesi. ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE RISTIKON TEKIJÖILLE JA OSAAMISTA UUSIEN RISTIKOIDEN PARISSA
  TOIVOO ERÄS RATKOJA:::

Kirjoita vieraskirjaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirppu