Kirpun vieraskirja

Kirppu-ristikoiden ratkojien oma foorumi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue vieraskirjaa

 1. pauli kytomäki kirjoitti 19. 9. 2017 kello 8.21:

  Kyllä syöpä leikattu kaksi kertaa ja tällä hetkellä on on kudos kasvaa himassa,että kyllä tiedän mitä syöpä on

 2. Ramra kirjoitti 17. 9. 2017 kello 16.14:

  Voimia! Vuoden tauon jälkeen menin ostamaan ristikkolehteänne, mutta en löytänyt sitä. Aloinkin katsomaan, miksi sitä ei ole.
  Voimia oikein paljon!

 3. Kirsti kirjoitti 15. 9. 2017 kello 19.23:

  Voi Tuulikki, mitä oletkin joutunut kestämään. Toivottavasti tilanne kehittyy parempaan suuntaan teidän kaikkien osalta. Koskaan et ole maininnut, mikä Henryn sairaus on. Eikä sinun tarvitse sitä kenellekään kertoa, ellet halua. Meidän kaikkien kirppulaisten sympatiat ovat joka tapauksessa puolellasi.

  Kuten varmaan olen kertonut, niin menetin mieheni yli 10 vuotta sitten haimasyöpään ja nyt seuraan mieheni nuoremman veljen taistelua maksasyöpää vastaan. Rankat sytostaattihoidot ovat hänelläkin menossa ja keuhkoveritulppa myös yhdessä välissä sairastettu.

  Äläkä missään nimessä turhaan huoli näistä raha-anomuksista ilmestymittämistä ristikoista. Kaikki järkevät tilaajat varmasti ymmärtävät tilanteesi, kunhan vaan haluavat.

  Syysterveisin Kirsti

 4. Tuulikki kirjoitti 9. 9. 2017 kello 22.29:

  Kiitos taas kaikille. Olen otettu teidän lämpimistä sanoistanne. Poikamme kävi kahdesti lähellä kuolemaa kesällä sytostaattihoitojen rajuuden takia. Viimeisen hoidon jälkeen sai keuhkoveritulpan. On saanut kokea todella kovia. Lokakuun lopussa on kontrollikuvauksia, joista nähdään onko syöpää saatu nujerrettua tai miten hoitoja jatketaan.
  Henryllä oli myöskin kesällä neljä sairaalajaksoa. Nyt hän on kotona, tarvitsee hoitajaa eli minua ympäri vuorokauden.
  Tässä nämä tämän hetkisen elämäni asiat. Uskon ja toivon niiden muuttuvan parempaan suuntaan. Hyvää syksyä kaikille.

 5. Toivo kirjoitti 9. 9. 2017 kello 12.03:

  Joittenkin elämä ja elämänasenne voi näköjään olla kiinni vaikkapa muutamasta kymmenestä eurosta!

 6. irja kirjoitti 8. 9. 2017 kello 18.31:

  Kiitos Kirsti hyvästä kommentistasi, olen kanssasi samaa mieltä Kytömäen rahan pyyntöön maksetusta lehdestä, eikö hän ymmärrä Tuulikin tilannetta ja HÄTÄÄ perheensä puolesta. Olen menettänyt kaksi sisarusta haimasyöpään 50 vuotiaana itse olen nyt 73 v. olin heidän vuoteensa vieressä loppuun asti silloin nyt en enää pystyisi, joten tiedän Tuulikin tuskan ja rukoilkaamme kaikki voimia tämän hetken jaksamiseen. Unohtakaa raha-asiat. Hyvää Ruskan aikaa ja terkkuja kaikille.

 7. Kirsti kirjoitti 6. 9. 2017 kello 17.31:

  Arvoisa Pauli Kytomäki.

  Kylläpä jaksat tosiaan hiillostaa 26:n euron takia ihmistä, joka kärsii rakkaimpiensa takia suurta kriisiä elämässään. Onko sinulle raha tärkeintä elämässäsi ? Siltä ainakin näyttää.

  Ilmeisesti et ole itse kokenut syöpäsairaan elämäntilannetta saatikka heidän läheistensä tunteita. Itse olen sen kokenut,samoin kuin ymmärtääkseni. monet muut Kirppujen lukijat.

  Toivoisinkin, että annat Tuulikin edelleen olla rauhassa ja keskittyä perheensä elämään ilman näitä jatkuvia raha-anomuksiasi. Onhan 26 € raha siinä missä muukin,mutta joku tolkku pitää inhimillisyyden ja raha-asioiden välilläkin mielestäni olla. Jos ihmisellä on varaa ostaa ristikkolehti, niin ei hän siitä konkurssiin mene, mikäli menettää sen 26 €. Isompiakin asioita tässä maailmassa on.

  Mukavaa syksyä !

  Kirsti

 8. pauli kytomäki kirjoitti 5. 9. 2017 kello 7.18:

  Koska tulee selvitys tilaajille jotka ovat maksaneet vuosikerrasta, mutta eivät saaneet lehteä

 9. Pauli kirjoitti 29. 8. 2017 kello 17.58:

  Kiitokset Ertsulle palautteesta.

 10. Ertsu kirjoitti 28. 8. 2017 kello 21.47:

  Kiitos Janne ja Pauli vastauksista. Harmillista, että teidän mahtavia ristikoita ei pääse enää ratkomaan. Kovin on ikävä niitä ahaa-elämyksiä, joita niiden ratkominen oli.

Kirjoita vieraskirjaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirppu