Kirpun vieraskirja

Kirppu-ristikoiden ratkojien oma foorumi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue vieraskirjaa

 1. Pauli kirjoitti 28. 8. 2017 kello 19.52:

  Ertsulle, samoin kuin Janne, en minäkään laadi nyt mihinkään.

 2. Janne kirjoitti 28. 8. 2017 kello 9.56:

  Ertsu, en tällä hetkellä laadi mihinkään julkaisuun, vain pöytälaatikkoon silloin tällöin. En tiedä, laatiiko Pauli vielä.

 3. Kirsti kirjoitti 28. 8. 2017 kello 9.15:

  Lea, kyseessä on varmaan KIKPAPU.

 4. Hei te kirjoittelijat nyt kun ei kirput ilmesty kaikkien harmiksi mutta minä ainakin suon Heille tauon ja hoitaa vaikean ajan ensin. >Kysynkin onko teistä joku ratkonut GRAWIKO OYn KIRSIKKA/Suomiristikoita joissa on monta eri ”aihetta” minulla juuri Eurooppa ristikot ja eräs sana vain ei ratkea kysynkin teiltä mikä on KASVISSYÖJÄLLE TUTTU. alku olis kik_a_u jos nou mun muut sanat lie oikein. Hyvää syksyä

 5. Ertsu kirjoitti 13. 8. 2017 kello 18.47:

  Laatiiko Pauli Pöyhönen tai Janne Uusitalo ristikoita mihinkään julkaisuun?

 6. Maikki kirjoitti 7. 8. 2017 kello 12.30:

  Samaa mieltä Ninan kanssa. Lehtiä tulee ikävä, tuli jo, mutta elämässä on tärkeämpiäkin asioita

 7. Nina kirjoitti 7. 8. 2017 kello 9.12:

  Heippa. Ensinnäkin voimia perheelle vaikeana aikana, olen itsekin ikävöinyt lehtiä jonkin aikaa mutta ymmärrän tilanteen täyain ja toivon teille pelkkää hyvää.

  Sitten: te, jotka itkette ilmestymättömien ja maksettujen lehtien perään, koittakaa mennä itseenne. Olisiko Sinusta jaksamaan töissä normaalilla panoksella, jos rakastamasi ihminen olisi vakavasti sairas? Mitä ajattelisit, jos ihmiset tulisivat itsekkäästi valittamaan ja vaatimaan takaisin 20-30 euron arvoista summaa? Miten alunperin pystyit maksamaan ko. summan, jos nyt tarvitset sen niin kipeästi takaisin? Itsekin tilasin vuosikertaa mutta luovuin siitä aiemmin ja siirryin irtonumeroihin muuttuneen elämäntilanteen takia. Turhautuminen ja ikävä on ymmärrettävää ja yrittävän ihmisen miniäni ymmärrän, että yrittäjällä on vastuussa. Tuulikki on kuitenkin nyt tilanteessa, jossa hän tarvitsee rauhaa ja lepoa sen mikä hänen on omissa puitteissaan mahdollista saada. Joten pointtini on: jos ei ole hyvää sanottavaa tämän hetkiseen tilanteeseen, olisi ehkä parempi olla hiljaa.

 8. Tarja kirjoitti 5. 8. 2017 kello 14.38:

  Jos lehteä ei tule enää, tuli aika kallis lehti! Vuosikerran tilasin lapselle ja tammikuun lehti vain saatu..

 9. Tuulikki kirjoitti 30. 7. 2017 kello 18.01:

  Hei Miettijä, lehden päätoimittaja eli Henry on vakavasti sairas, tälläkin hetkellä sairaalassa. Ilman hänen panostaan lehtien teoista ei tule mitään.

 10. Miettijä kirjoitti 30. 7. 2017 kello 10.10:

  Miksi kirppu lehtiä ei tehdä enää?

Kirjoita vieraskirjaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirppu